top of page

Populær sushi take away i Oslo sentrum

 

På enkelte dager kan det være like vanskelig å finne på gode middagsalternativer, som å finne tid og energi til å lage middag etter en stressende arbeidsdag. Med vår sushi take away trenger du ikke å gjøre mer enn å bestille og hente dine favorittbiter.

 

Du kan bestille take away sushi på våre tre restauranter i Oslo - St. Hanshaugen - Lambertseter - Oppsal.

 

Eksklusiv sushi - Matkunst og ferske råvarer

 

Hos Sushi og Thai finner du en rikelig sushi-meny med mange smakfulle biter. Perfekt for deg som ønsker take away og ekte sushi - basert på asiatisk matkunst og ferske råvarer. Vi har bevart tradisjonene fra Asia, og modernisert og tilsatt sushibitene det lille ekstra.

 

På vår meny finner du sushi med laks, kveite, tunfisk, scampi, kamskjell - velg din favoritt eller prøv noe nytt og spennende i dag!

Sushi for selv den kresne

 

Enten du foretrekker klassiske nigiri, smaksrike maki-ruller eller spesielle kreasjoner fra våre kokker, har vår meny noe for enhver sushi-entusiast. Velg blant et utvalg av sjømat, grønnsaker og sauser som gir deg en autentisk smak.

 

Vi følger lojalt vår filosofi om å levere sushi av høyeste kvalitet til våre kunder. Våre sushi-kokker bruker kun ferske, nøye utvalgte ingredienser for å lage ruller som er både velsmakende og visuelt tiltalende.

 

Har du prøvd take away som selskapsmat?

 

Her i Oslo har beboerne tatt i bruk take away når de skal arrangere selskap og har behov for god mat til sine gjester. Så lenge kvaliteten er god, spiller det liten rolle om man spiser på restaurant, hjemme eller i annet lokale. Sørg for å hygge deg med dine gjester, så sørger vi for å gjøre de mette og glade!

Når du velger vår sushi take away, kan du være trygg på at du får autentisk smak og førsteklasses kvalitet i hver bit. Vårt dedikerte team streber etter å gi deg en uforglemmelig matopplevelse som tar deg med på en smaksreise til Asia.

 

Vår sushi take away gir deg fleksibilitet til å velge akkurat hva du ønsker - enten du ønsker en enkel lunsj, et romantisk måltid for to eller en større bestilling for en sammenkomst, tilpasser vi ordren etter dine ønsker.

 

Vi ønsker deg velkommen til å bli bedre kjent med et nytt nivå av sushi take away i Oslo - Ring eller send oss e-post for mer informasjon om vår sushi-meny!

Lambertsenter

Langbølgen 9, 1150 Oslo

(Lambertseter senter)
Telefon: 222 84 225
E-post: sushi-thaimat@ hotmail.com

St.Hanshaugen

Ullevålsveien 39 , 0171 Oslo

(Inngang Dalsbergstien)
Telefon: 22 46 01 95
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

Oppsal

Vetlandsveien 111, 0685 Oslo

Telefon: 400 600 45
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

bottom of page