top of page

Populær sushi take away i Oslo sentrum

 

På enkelte dager kan det være like vanskelig å finne på gode middagsalternativer, som å finne tid og energi til å lage middag etter en stressende arbeidsdag. Med vår sushi take away trenger du ikke å gjøre mer enn å bestille og hente dine favorittbiter.

 

Du kan bestille take away sushi på våre tre restauranter i Oslo - St. Hanshaugen - Lambertseter - Oppsal.

 

Eksklusiv sushi - Matkunst og ferske råvarer

 

Hos Sushi og Thai finner du en rikelig sushi-meny med mange smakfulle biter. Perfekt for deg som ønsker take away og ekte sushi - basert på asiatisk matkunst og ferske råvarer. Vi har bevart tradisjonene fra Asia, og modernisert og tilsatt sushibitene det lille ekstra.

 

På vår meny finner du sushi med laks, kveite, tunfisk, scampi, kamskjell - velg din favoritt eller prøv noe nytt og spennende i dag!

 

Har du prøvd take away som selskapsmat?

 

Her i Oslo har beboerne tatt i bruk take away når de skal arrangere selskap og har behov for god mat til sine gjester. Så lenge kvaliteten er god, spiller det liten rolle om man spiser på restaurant, hjemme eller i annet lokale. Sørg for å hygge deg med dine gjester, så sørger vi for å gjøre de mette og glade!

 

Vi ønsker deg velkommen til å bli bedre kjent med et nytt nivå av sushi take away i Oslo - Ring eller send oss e-post for mer informasjon om vår sushi-meny!

Lambertsenter

Langbølgen 9, 1150 Oslo

(Lambertseter senter)
Telefon: 222 84 225
E-post: sushi-thaimat@ hotmail.com

St.Hanshaugen

Ullevålsveien 39 , 0171 Oslo

(Inngang Dalsbergstien)
Telefon: 22 46 01 95
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

Oppsal

Vetlandsveien 111, 0685 Oslo

Telefon: 400 600 45
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

Untitled-1.png
bottom of page