top of page

Sushi hasle

 

I humør for skikkelig god sushi? Hos Sushi og Thai Ensjø, kan du nyte mange ulike varianter av sushi. Vi har også vegetariske alternativer.

 

Lurer du på hva slags sushi du skal gå for? Nedenfor gir vi deg en enkel innføring i våre tilgjengelige sushi-retter. Vi holder til på Ensjø, like i nærheten av Hasle. Her kan du både bestille take away og nyte en matbit inne på restauranten.

 

Bestill Sushi på Ensjø og Hasle fra oss i dag!

Sushi kombo

Sushi kan nytes på mange forskjellige måter, med mange ulike biter eller med flere av favorittene. Hos Sushi og Thai finner du alt fra liten til ekstra stor sushi-pakke. I tillegg har vi spesial sushi med hele 52 biter.

Sashimi

Sashimi, en japansk delikatesse, står som et symbol på renselse og har raskt blitt en favoritt blant gourmeter som setter pris på matens essens og enkelhet. 

 

Et sashimi-måltid er både rent og raffinert, og skiller seg fra sushi, da det kun er rå fisk og ikke noe ris. Dette er ikke bare en spiseopplevelse; det er en kunstnerisk fremstilling som fanger øyet, frister paletten og gleder sjelen.

Maki

Blant våre maki kombinasjoner, kan du virkelig teste ut tungas smakspalette – her er det fruktig, surt, sterkt og friskt. For ikke å nevne, kan du kjenne på ulike teksturer i bitene. Knasende sprøtt, silkemykt og fyldig er bare noen av ordene som beskriver hvordan det er å ta en bit av de ulike maki-bitene på menyen.

Spesial maki

På menyen for spesial maki kan vi tilby fargerike ruller, flamberte råvarer og kreativ bruk av frukt og grønnsaker. Smakene som settes sammen utgjør den perfekte balanse mellom søtt, surt, salt og umami.

 

Se hele vårt utvalg av sushi

 

Holder du til på Hasle og lengter etter sushi? Ta turen innom vår Sushi og Thai! Hos oss har du både muligheten til å bestille take away eller sette deg ned i restauranten.

Lambertsenter

Langbølgen 9, 1150 Oslo

(Lambertseter senter)
Telefon: 222 84 225
E-post: sushi-thaimat@ hotmail.com

St.Hanshaugen

Ullevålsveien 39 , 0171 Oslo

(Inngang Dalsbergstien)
Telefon: 22 46 01 95
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

Oppsal

Vetlandsveien 111, 0685 Oslo

Telefon: 400 600 45
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

bottom of page