top of page

Buddha bowl i Oslo sentrum

I Toronto 2013 kunne man se de første utgavene av Buddha bowls, og kunne ved første øyekast minne veldig om poke bowls som har sitt opphav fra Hawaii og består av forskjellig typer fisk.

 

Selv om Buddha bowl er et forholdsvis nytt matkonsept, er den for mange et velkjent vegetarisk måltid som består av en blanding av korn, grønnsaker, protein, grønt og frø, pluss en solid mengde dressing.

 

På vår restaurant tilbereder vi Buddha bowls på tradisjonelt vis, samtidig som vi har tilegnet vår meny det lille ekstra innen kokkekunst. Vi serverer Buddha bowl på en skål eller tallerken med høy kant, og hvor maten ordnes på vår kunstneriske måte - Nyt asiatisk matkunst på sitt beste!

En myteomspunnet matrett

Du har sikkert lurt på hvorfor matretten refererer til Buddha. Det er mange teorier der ute, alt fra - å presentere et balansert måltid, til forklaringen av overfylt bolle som ligner magen til Budai, en kinesisk munk fra 1000-tallet som ofte forveksles med Buddha.

 

Vi i Sushi og Thai tar ingen standpunkter, men vi har videreført deres tradisjoner og tilsatt våre Buddha bowls vårt personlige preg og uttrykk.

 

Sushi og Thai består av tre restauranter i Oslo - St. Hanshaugen - Lambertseter - Oppsal.

 

Bestill Buddha bowls hos nærmeste restaurant i dag!

Lambertsenter

Langbølgen 9, 1150 Oslo

(Lambertseter senter)
Telefon: 222 84 225
E-post: sushi-thaimat@ hotmail.com

St.Hanshaugen

Ullevålsveien 39 , 0171 Oslo

(Inngang Dalsbergstien)
Telefon: 22 46 01 95
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

Oppsal

Vetlandsveien 111, 0685 Oslo

Telefon: 400 600 45
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

bottom of page