top of page

Sushi og Thai

 

Lyst på thai mat som skiller seg ut?
Og som du bare kan bestille og hente på 1-2-3?

 

Da anbefaler vi deg å se på våre restauranter og take away. Vi tilbyr Take away på Ensjø, St. Hanshaugen, Lambertseter og Oppsal. På vår meny finner du tradisjonelle retter - alt fra Pad thai til sprøstekt and. Vi kan anbefale vår anerkjente Panaeng curry!

For deg som er glad i sterk mat - er vår Kratheim Phirik thai en sikker vinner.

Take away med thailands varierte smaker 

Alle våre matretter er laget av ferske råvarer i kombinasjon med asiatisk kokkekunst av høy klasse.  Hos oss er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Vi følger de stolte tradisjonene fra Asia i kombinasjon med våre egne moderniseringer. For deg som kunde av vår take away betyr dette unike og uforglemmelige smaksopplevelser - alt fra den balanserte sødmen i en panang curry til den velsmakende varmen i en tom yum suppe, tar vi deg med på en smaksreise gjennom Thailands varierte smaker.

En meny som kan friste hvem som helst

Vår meny inneholder en rekke klassiske thailandske retter som pad thai, grønn curry, panaeng curry, tom kha gai suppe og mye mer. Uavhengig om du foretrekker mildt krydret eller ekstra hot - fra wok-steking til langsom koking, tar vi vare på hver ingrediens for å oppnå autentiske smaker og teksturer.

 

Vi har garantert noe på menyen som vil glede enhver gane!​ Vi kan også tilpasse alle rettene til å være glutenfrie, veganske eller med tofu istedenfor annen protein.

Tre gode take away- muligheter i Oslo

​Sushi og Thai består av fire restauranter i Oslo - St. Hanshaugen, Lambertseter, Oppsal og Ensjø.

 

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med nærmeste restaurant for å bestille take away. 

 

Hos oss vil du oppleve våre autentiske restauranter som tar deg til Thailand med vår atmosfære, og ikke minst smakene du kommer til å huske.

 

Du finner vår take away restauranter på følgende lokasjoner:

Sushi og Thai ST. Hanshaugen: Ullevålsveien 39

Sushi og Thai Lambertseter: langbølgen 1

Sushi og Thai Oppsal: Vetlandsveien 111

Sushi og Thai Ensjø: Gladengveien 7G 

 

Du kan også benytte vår online bestilling. Online bestilling går automatisk 35 minutter ifra du legger inn take away-bestillingen.

Hvorfor velge asiatisk? 

Asiatisk mat skiller seg ofte ut fra andre take away-alternativer på flere bemerkelsesverdige måter, spesielt når det kommer til helseaspekter og bruk av ingredienser.

 

I asiatiske retter legges det vekt på bruk av ferske, hele ingredienser, som et rikelig utvalg av grønnsaker, magre proteiner, frisk fisk og sjømat, samt urter og krydder som ikke bare bidrar med smak, men også har kjente helsefordeler. For eksempel, ingefær, som ofte brukes i asiatiske kjøkken, er kjent for sine anti-inflammatoriske egenskaper, og chili, som gir en spiss styrke til mange retter, inneholder capsaicin, en komponent kjent for å fremme stoffskiftet.

 

Asiatiske matlagingsteknikker tenderer også mot sunnere metoder som damping, blanchering og hurtigsteking ved høy varme, som i en wok. Disse metodene krever mindre olje enn mange vestlige stekemetoder og hjelper med å bevare næringsstoffene i maten. Hurtigstekingen i woken lar ingrediensene beholde sin tekstur og næringsstoffer, samtidig som det tilfører en røykfylt "wok hei" aroma som er høyt verdsatt i asiatiske kjøkken.

Lambertsenter

Langbølgen 9, 1150 Oslo

(Lambertseter senter)
Telefon: 222 84 225
E-post: sushi-thaimat@ hotmail.com

St.Hanshaugen

Ullevålsveien 39 , 0171 Oslo

(Inngang Dalsbergstien)
Telefon: 22 46 01 95
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

Oppsal

Vetlandsveien 111, 0685 Oslo

Telefon: 400 600 45
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

bottom of page