top of page

Anerkjent restaurant på Lambertseter

 

Sushi og Thai er en velkjent restaurant med prisbelønnet asiatisk mat- og kokkekunst. På vår meny finner du et rikelig utvalg av sushi, maki, sashimi og klassiske thailandske retter.

 

Vi stiller høye krav til våre matretter, og benytter oss kun av ferske råvarer. På vår restaurant lager vi alle matrettene fra bunnen av, og med et håndlag som går gjennom flere generasjoner med kokkekunst.

 

Vi ønsker deg velkommen til å se vår meny her

Lunsj hver eneste dag

Hver eneste dag - fra klokken 11.00 - 14.00 serverer vi varierende lunsjmenyer. Perfekt for deg som ønsker en bedre lunsj, helt fri fra arbeidsplassen, i kombinasjon med en smaksopplevelse som du alltid kommer tilbake til.

 

Restaurant med take away

 

Selv om du kan nyte våre fantastiske matretter på vår restaurant her på Lambertseter, kan du også benytte deg av vår take away, dersom du foretrekker å spise hjemme.

 

Vi har også god erfaring med å lage mat for selskap med mange sultne gjester. Vi kan tilpasse våre retter nøyaktig etter dine ønsker.

 

Vi ønsker deg velkommen til å besøke vår restaurant på Lambertseter Senter eller kontakt oss på telefon 222 84 225 eller e-post: lamb@sushi-thai.no for mer informasjon vedrørende vår meny!

 

Vi strekker oss langt for din matglede!

Du kan også besøke våre restauranter på St. Hanshaugen og Oppsal.

Lambertsenter

Langbølgen 9, 1150 Oslo

(Lambertseter senter)
Telefon: 222 84 225
E-post: sushi-thaimat@ hotmail.com

St.Hanshaugen

Ullevålsveien 39 , 0171 Oslo

(Inngang Dalsbergstien)
Telefon: 22 46 01 95
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

Oppsal

Vetlandsveien 111, 0685 Oslo

Telefon: 400 600 45
E-post: sushi-thaimat@hotmail.com

bottom of page